avatar

avatar

divendres, 23 de febrer de 2018

VISITA AL NOU PARC

Hola! ja estic una altra volta en aquest bloc!

Avui hem anat a visitar un parc molt especial per naltros. Aquest parc és especial per naltros per que és el primer parc sobre el que demanen opinió a alumnes de les escoles. El parc es diu Parc de l'Illa i esta situat al costat dels Multicines.


PER QUE ES DIU PARC DE L'ILLA?

Es diu així per qué és com si fos l'illa d'Evissa. Hi haurà un carril bici que representa la mar que envolta l'illa, hi haurà unes tirolines que representen la terra, un castell que representa la nostra catedral d'Eivissa i casetes que representen els pobles de l'illa.

QUE TÉ D'ESPECIAL?

Apart de que representa l'illa, aquest parc tindrà la tirolina més grossa d'Eivissa! diuen inclús que pot ser que sigui la tirolina més grossa de les illes Balears! A més a més quan ja estigui acabat anirem sol naltros per provar aquest meravellós parc.

SUGGERÈNCIES:

La suggerència que més es va dir va ser la de la tirolina però també varen demanar una atracció que es diu aranya, un rocòdrom, que separin el parc per edats...

Quan ens varem anar, un canal de televisió va entrevistar a Izan, Rubén i a Rihab. A jo m'ha agradat molt, em sembla molt original i que serà molt divertit quan estigui muntat.
😃😉


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada